maanantai 12. syyskuuta 2011

Iltamenot ja merihirviö

Satoisan sieniretken jälkeen Kapteeni uppoutui venetsialaisten oivaan tunnelmaan. Illan ohjelmassa oli hyvää ruokaa ja saunomista. Mökkiolosuhteissa Kapteenin mielestä kaikista järkevintä on hoitaa tiskit saunalla, jossa kuumaa vettä on kiukaan padasta aina saatavilla. Muiden juhlijoiden löylytellessä Kapteeni tiskasi ahkerana ankkana kaikkien muiden tiskit.

"Huhhuh! Olipa homma", puuskahti hikinen ankka, ja päätti pulahtaa Päijänteen viileään syleilyyn. Kauas Kapteeni ei loistavasta uimataidostaan huolimatta tohtinut uida, sillä järvellä oli jo tosi pimeää, eikä koskaan voi olla varma, millaiset pedot tumman veden pinnan alla vaanivat pientä ankkaparkaa. Kapteenin poseeratessa kaikessa rauhassa kameralle, oli sen taakse lipunut yön pimeydestä hirviö. MERIHIRVIÖ! Kaakotti Kapteeni ja sai totisesti räpylät alleen. 
Palavasilmäinen hirviö yön pimeydestä. 
Nyt Kapteenia jo naurattaa tuo elokuinen välikohtaus, mutta silloin pelko oli kyllä jo totisinta totta. Eipä nähnyt Kapteeni tulevaisuuteen, sillä jo aivan pian, oli hänen elämäänsä saapumassa sulostuttamaan eräs Loch Nessin hirviön läheisesti tunteva ankka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti